Moikka! Olen Anni Sirviö

Perustin Fat Burning Female -valmennuksen auttaakseni naisia, jotka kamppailevat hyvinvointihaasteiden kanssa. Kamppailin koko nuoruuteni ja varhaisaikuuteni ylipainon, jojo-laihduttamisen ja vatsakipujen kanssa. Löydettyäni vastaukset omiin haasteisiini, olen antanut kaikkeni auttaakseen naisia, jotka kamppailevat samojen haasteiden kanssa. 

MISTÄ KAIKKI ALKOI

Tarinani

Kamppailin pitkään ylipainon, jojo-laihduttamisen ja jatkuvan turvotuksen sekä väsymyksen kanssa. Vatsavaivat rajoittivat elämääni ja jouduin usein kieltäytymään sosiaalisista tilanteista, koska en voinut ennakoida kuinka vatsani käyttäytyy. Olin väsynyt, ylipainoinen ja myös mieleni oli usein maassa.

En halunnut tyytyä elämään jatkuvan turvotuksen ja väsymyksen kanssa. Kokeilin lähes kaikki dieetit läpi ja usein karistamani kilot tulivat tuplana takaisin. Kokeilin läpi mm. pussikeitot, painonvartijat, rasvattomat ruokavaliot, raakaruokailun ja eri detox kuurit.

Mikään niistä ei tuntunut oikealta tai tuonut pysyviä muutoksia hyvinvointiini. Usein kitudieeteissä ruoka oli mautonta ja dieetin noudattaminen yhtä tuskaa.

Muutos ravinnon avulla

Kaikki elämässäni muuttui, kun ymmärsin kuinka elimistön saa luonnolliseen rasvanpolttotilaan syömällä herkullista ja kylläisenä pitävää aitoa ruokaa. Kun syömme hyviä rasvoja ja vähennämme hiilihydraatteja pääsemme ketoosi tilaan, joka on elimistön luonnollinen rasvanpolttotila. Käytät siis energianlähteenäsi omia rasvavarastoja, eikö kuulosta hyvältä?

Kun ymmärsin tämän, kaikki muuttui. Aloin noudattamaan ruokavaliota jonka avulla pääsin vaivattomasti terveeseen ihannepainooni ja sain valtavan määrän energiaa päiviini. Kaikki vatsavaivani jäivät historiaan.

"Sun matkassa on kiva olla, persoonasi luo uskoa onnistumiseen"  

- Nina

"Paras valmennus missä olen ollut, ehdottomasti tästä tuli elämänmittainen matka"

- Sari

"Tää konsepti. Ilman tätä mahdollisuutta ryhmän tiedonsaantiin ja kokemusten vaihtoon en pystyisi tähän"

- Terhi

Vuoden terveysvaikuttaja

Oman muutoksen jälkeeni suurin intohimo on ollut auttaa muita naisia, jotka kamppailevat samojen asioiden kanssa. Olen auttanut jo yli 30 000 henkilöä rasvanpolton saloihin ja minut valittiin kansanäänestyksellä vuoden 2019 ”Vuoden terveysvaikuttajaksi”. Olen jakanut omaa tarinaani ja inspiroinut tuhansia naisia laittamaan vihdoin oman hyvinvointinsa etusijalle.

Jos kamppailet kehonkoostumuksen, väsymykset tai muiden hyvinvointihaasteiden kanssa, niin lämpimästi tervetuloa tutustumaan Uplevel -valmennusmenetelmääni

TILAA UUTISKIRJE TÄYNNÄ HYVINVOINTIA

Viikottain inspiraatiota ja motivaatiota

Tämä viikottainen uutiskirje on täynnä kullanarvoisia vinkkejä oman hyvinvoinnin parantmiseen ja fiiliksen nostatukseen!