Sopimusehdot

Sopimus- ja käyttöehdot

Päivitetty 7 syyskuuta 2020.

LUE NÄMÄ SOPIMUSEHDOT HUOLELLISESTI.

Nämä sopimus- ja käyttöehdot kattavat tärkeät alustan tiedot ja mahdolliset maksut. Ne sisältävät erityisesti tietoja käyttöehtojen ja käyttöympäristön tulevista muutoksista, alustan tilausten ostamisesta ja uusimisesta ja vastuun rajoituksista.

Tervetuloa Fat Burning Female -yhteisöön!

Nämä käyttöehdot ja muut tässä nimenomaisesti sisällytetyt ehdot ja asiakirjat, joita voidaan ajoittain muuttaa, täydentää tai korvata (eli ”Käyttöehdot”) koskevat Fat Burning Female -sivuston käyttöä (ja tilausta), Fat Burning Female -mobiilisovellusta (”Fat Burning Female -sovellus”), blogia, foorumia, verkkokauppaa tai muita tuotteitamme tai palveluitamme, jotka kaikki ovat osa Fat Burning Female -alustaa (”Alusta”).

Nämä käyttöehdot ovat käyttäjän ja käyttäjän (jäljempänä ”käyttäjä”, ”sinä” tai ”sinun”) ja Kickstart Lifestyle Pty Ltd:n (ABN 627093869) ja sen tytäryhtiöiden kesken (jäljempänä ”Fat Burning Female”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän”), ja korvaavat kaikki palvelun ehdot, jotka olet ehkä aiemmin hyväksynyt Fat Burning Female -alustalla.

Alustan käyttö merkitsee sitä, että sitoudut näihin käyttöehtoihin. Alustan tarjoaminen sinulle riippuu näiden käyttöehtojen hyväksymisestä. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, et saa käyttää alustaa.

Lisätietoja Fat Burning Femalen tietosuojakäytännöistä on tietosuojakäytännössämme, joka on saatavana seuraavalla verkkosivulla: fatburningfemale.fi/rekisteri-ja-tietosuoja

KÄYTTÄJÄ

Kelpoisuus

Käyttämällä alustaa vahvistat, että olet maassasi täysi-ikäinen ja vähintään 18-vuotias, tai sinulla on vanhemman tai huoltajan suostumus, sinulla on täysi valta, kyky ja valtuudet hyväksyä käyttöehdot eikä sinua ole aiemmin poistettu alustalta.

Käyttäjätilin luominen

Alustan tiettyjen ominaisuuksien käyttämiseksi sinun on luotava käyttäjätili (”Käyttäjätili”) antamalla etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi, syntymäpäiväsi ja muita tietoja, joita voimme vaatia aika ajoin. Sinun on myös luotava käyttäjätunnus käyttäjätilillesi päästäksesi palveluihin tai foorumiin. Anna oikeat ja ajantasaiset tiedot, kun luot käyttäjätiliä. 

Fat Burning Female voi oman harkintansa mukaan:

(a)

rajoittaa luomiesi tai ylläpitämiesi käyttäjätilien määrää;

(b)

asettaa lisäehdot ja -vaatimukset käyttäjätilien avaamiselle tai ylläpidolle; ja tai

(c)

kieltäytyä luomasta käyttäjätiliä sinulle.

Turvallisuus

Käyttämällä käyttäjätiliä olet vastuussa käyttäjätilin käyttöoikeustietojen turvallisuuden ylläpitämisestä, kaikesta käyttäjätilillä tapahtuvasta toiminnasta ja kaikista muista käyttäjätiliin liittyvistä toimista (joko luvallasi tai ilman lupaa). Fat Burning Female ei ole vastuussa mistään menetyksestä tai toiminnasta, joka johtuu käyttäjätilisi luvattomasta käytöstä, joka johtuu siitä, ettet suojaa käyttäjätietojasi.

Sinun ei tule jakaa käyttäjätilisi käyttäjätietoja (mukaan lukien salasanoja) kenenkään muun kanssa tai antaa kenenkään muun käyttää käyttäjätiliäsi. Sinun on ilmoitettava välittömästi Fat Burning Female -tiimille kirjallisesti osoitteessa info@fatburningfemale.com käyttäjätilisi luvattomasta käytöstä tai muista turvallisuusrikkomuksista.

Keskeytys ja irtisanominen

Fat Burning Femalella on oikeus keskeyttää pääsy käyttäjätilillesi tai poistaa käyttäjätilisi milloin tahansa ja mistä tahansa syystä (myös silloin, kun olet rikkonut nämä käyttöehdot) sovellettavien lakien mukaisesti.

Hyväksyt ja suostut siihen, että näitä käyttöehtoja sovelletaan myös sen jälkeen, kun käyttäjätilisi voimassaolo päättyy tai se lopetetaan tai jos olet lopettanut alustan käytön.

TILAUSPALVELU

Tilaus

Voit tilata alustan joko kuukausittain tai vuosittain tai muissa muodoissa, joita Fat Burning Female voi aika ajoin tarjota, ja sovellettavat maksut on ilmoitettu Fat Burning Female -sivulla (https://www.fatburningfemale.fi) tai sovelluskaupassa, josta Fat Burning Female -sovellus voidaan ladata.

Kelpoisuus kampanjoihin tai alennuksiin varmistetaan tilauksen yhteydessä, eikä sitä voida muuttaa tilauksen voimassaoloaikana. Olet vastuussa kaikkien kampanjoihin tai alennuksiin sovellettavien erityisehtojen lukemisesta ja ymmärtämisestä.

Fat Burning Female pidättää oikeuden tarkistaa ja päivittää sovellettavat tilausmaksut (mukaan lukien maksut, jotka on määritetty sovelluskaupoissa, joissa voit tilata alustan) ja käytettävissä olevat erilaiset tilauspaketit, milloin tahansa oman harkintansa mukaan. Tällaisia maksujen tarkistuksia tai päivityksiä sovelletaan etukäteen kaikkiin tilauksiin, jotka on tehty maksujen tarkistamisen tai päivityksen voimaantulopäivän jälkeen.

Ilmaisia kokeilujaksoja

Voimme tarjota ilmaisen kokeilutilauksen kiinteäksi ajaksi, jonka Fat Burning Female määrittelee oman harkintansa mukaan. Ellei Fat Burning Female toisin mainitse erityisissä kampanjoissa, ilmaiset kokeiluversiot ovat vain uusien Fat Burning Female -käyttäjien käytettävissä, ja Fat Burning Female pidättää oikeuden peruuttaa kaikki kokeilutilaukset heti, jos saamme tietää, että tilaajalla on jo ollut kokeilutilauksia eri käyttäjätilillä tai eri sähköpostiosoitteella. Lisäksi kaikki yritykset rekisteröityä uudelle kokeiluajalle samalla käyttäjätilillä tai käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta voivat johtaa siihen, että sinulta veloitetaan sovellettavat tilausmaksut.

Kokeilujakson jälkeen tilauksesi uusitaan automaattisesti täydellä tilaushinnalla, ellet peruuta tilaustasi ennen kokeilun päättymistä. Jos haluat peruuttaa tilauksesi kokeilujakson aikana, noudata tilausten hallintaa sovelluskaupastasi (Google Play tai App Store)

Maksutiedot

Voit maksaa tilauksesi kulut Fat Burning Female -sovelluksessa tilisi kautta sovellettavassa sovelluskaupassa, jos kyseessä on Fat Burning Female -sovellus (eli sovelluksen sisäisten ostosten kautta).

Tilauksesi hinta ja valuutta, jolla tilauksesi maksetaan, määritetään tilausprosessin aikana, ja se voi vaihdella asuinmaastasi riippuen (määritettynä alustan käyttämiseen käytetyn laitteen IP-osoitteen mukaan).

Kun ostat tilauksen, sinun on annettava meille täydelliset ja tarkat maksutiedot. Lähettämällä maksutiedot vakuutat, että sinulla on oikeus ostaa tilaus käyttämällä näitä maksutietoja. Jos emme saa maksuvaltuutusta tai valtuutus peruutetaan myöhemmin, voimme välittömästi lopettaa tai keskeyttää tilauksesi käyttöoikeuden. Fat Burning Female pidättää oikeuden ottaa yhteyttä epäilevän toiminnan sattuessa pankkiin/maksupalvelujen tarjoajaan ja/tai lainvalvontaviranomaisiin tai muihin asianmukaisiin kolmansiin osapuoliin.

Sinulta veloitettavan liittymismaksun lisäksi tietyt pankit ja luottokortin myöntäjät voivat periä ulkomaisen tapahtumamaksun ulkomailla tai ulkomaan valuutassa tapahtuneista liiketoimista. Olet vastuussa tällaisten maksujen maksamisesta.

Automaattinen tilauksen uusiminen

Tilauksesi uusitaan automaattisesti, ellet peruuta sitä vähintään kaksikymmentäneljä (24) tuntia ennen nykyisen laskutuskauden päättymistä. Voit kuitenkin peruuttaa tilauksesi milloin tahansa siirtymällä sovelluskauppaasi ja noudattaamaan tilauksen peruutusohjeita. Tällaisen peruutuksen jälkeen sinulla on edelleen oikeus käyttää tilauspalveluita alustalla nykyisen tilauskauden loppuun.

Liittymismaksujen peruutus ja palautus

Jos olet tilannut alustan sovelluskaupan kautta, tilausmaksujen peruuttamiseen ja palauttamiseen sovelletaan kyseisen sovelluskaupan sovellettavia ehtoja.

ALUSTAN KÄYTTÖ

Käyttämällä alustaa vahvistat, ettet käytä alustaa mihinkään seuraavista:

(a)

Lainvastainen toiminta – mikä tahansa toiminta, joka: (i) sisältää tuloja laittomasta toiminnasta; (ii) julkaisee, levittää laitonta materiaalia tai tietoa; tai (iii) rikkoo tai voi mahdollisesti rikkoa muulla tavoin mitä tahansa lakeja, perussääntöjä, toissijaista lainsäädäntöä, sopimuksia, asetuksia, direktiivejä, päätöksiä, ohjesääntöjä, asetuksia, kiertokirjeitä, sääntöjä, määräyksiä, ilmoituksia, vaatimuksia, asetuksia, kieltoja, minkä tahansa hallituksen, näennäishallinnon, hallinto- tai sääntelyelimen, tuomioistuimen, viraston tai yhdistyksen päätöslauselmat ja tuomiot, joiden mukaan Fat Burning Female tai käyttäjä on sidottu millään lainkäyttöalueella, jota sovelletaan alustan käyttöön (”Sovellettavat lait”).

(b)

Luvaton käyttö – mikä tahansa toiminta, joka: (i) häiritsee, vaikuttaa negatiivisesti tai estää muita käyttäjiä pääsemästä alustaan tai nauttimasta siitä kokonaan; (ii) tuo alustalle haittaohjelmia, viruksia, troijalaisia hevosia, matoja, logiikkapommeja tai mitä tahansa muita ohjelmia, jotka muuten aiheuttaisivat teknisen häiriön, toimintahäiriön, viiveen, virheen tai tietoturvaloukkauksen; (iii) yrittää saada luvatonta pääsyä salasanan louhinnalla tai muutoin muihin käyttäjätileihin, laskentajärjestelmiin tai kaupankäyntialustaan kytkettyihin verkkoihin; (iv) heikentää tietojenkäsittelyjärjestelmien tai -verkkojen turvallisuutta tai eheyttä, joissa alustaa isännöidään; (v) yrittää muokata, kopioida, jäljentää, suunnitella tai purkaa alustaa tai alustan toimittamiseen käytettyjä tietokoneohjelmia; (vi) käyttää toisen henkilön käyttäjätilitietoja päästäkseen foorumiin tai käyttääkseen sitä; tai (vii) siirtää pääsyn tai oikeudet käyttäjätiliisi kolmannelle osapuolelle.

(c)

Väärinkäytökset – kaikki teot, jotka: (i) herjaavat, väärinkäyttävät, kiristävät, häiritsevät, jatkavat, uhkaavat tai muuten loukkaavat tai loukkaavat minkä tahansa oikeudellisen henkilön oikeuksia (esimerkiksi yksityisyyden, julkisuuden ja henkisen omaisuuden oikeuksia); (ii) yllyttävät, uhkaavat, helpottavat, edistävät tai kannustavat vihamielisyyttä, rodullista suvaitsemattomuutta tai väkivaltaa muihin henkilöihin nähden; tai (iii) kerävät alustalta tietoja muista käyttäjistä, mukaan lukien osoitteita, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja luottokorttitietoja.

(d)

Petos – kaikki teot, jotka: (i) yrittävät huijata Fat Burning Femalea tai muuta henkilöä; tai (ii) antavat vääriä, epätarkkoja tai harhaanjohtavia tietoja Fat Burning Femalelle.

Lähetetty sisältö

(a)

Olet yksin vastuussa kaikesta sisällöstä tai materiaalista, jonka lähetät tai muuten julkaiset alustalla tai meillä (mukaan lukien kaikki blogiisi, foorumiin tai ryhmiin antamasi tiedot sekä lähettämäsi kommentit, palaute tai ideat Fat Burning Femalelle) (”Lähetetty sisältö”) ja suostut nimenomaisesti olemaan lähettämättä tai julkaisematta sisältöä, joka:

(i)

mainostaa palveluja tai tuotemerkkejä (suhteessa sinuun tai kolmanteen osapuoleen);

(ii)

sisältää materiaalia, joka on kunnianloukkaavaa, syrjivää, säälittävää, säälimätöntä, loukkaavaa, rasistista, loukkaavaa, häiritsevää, väkivaltaista, vihamielistä, sytyttävää tai muuten vastenmielistä tai laitonta;

(iii)

ei välttämättä ole totta tai joka levittää vääriä tai harhaanjohtavia väitteitä;

(iv)

sinulla ei ole oikeutta lähettää tai ladata, myös silloin, kun sisältö voi loukata minkään osapuolen immateriaalioikeuksia;

(v)

jäljittelee ketään henkilöä tai yhteisöä tai muutoin esittää väärin käyttäjän suhdetta henkilöön tai yhteisöön;

(vi)

sisältää kolmannen osapuolen henkilötiedot tai luottamukselliset tiedot, ellei kolmas osapuoli ole nimenomaisesti antanut suostumustaan tällaiseen käyttöön ja paljastamiseen;

(vii)

sisältää viruksia, vioittuneita tietoja tai muita haitallisia, häiritseviä tai tuhoavia tiedostoja tai linkkejä niihin;

(viii)

muodostaa ei-toivottuja kampanjoita, mainontaa tai pyyntöjä tai muun tyyppistä sisältöä, joka on ”roskapostia”;

(ix)

voi altistaa Fat Burning Femalen tai muut käyttäjät kaikenlaiselle vahingolle tai vastuulle; tai

(x)

on sovellettavien lakien vastainen.

(b)

Fat Burning Femalella on oikeus, mutta ei velvollisuus, valvoa kaikkea alustalle tai sen kautta lähetettyä käyttäytymistä ja sisältöä, ja hän voi oman harkintansa mukaan: (i) kieltäytyä julkaisemasta, poistamasta tai estämästä pääsyä sisältöön, jonka se pitää käyttöehtojen rikkomisena; tai (ii) keskeyttää tai lopettaa mahdollisuutesi lähettää sisältöä 

(c)

Ymmärrät ja hyväksyt, että osa sisällöstäsi saattaa edelleen olla julkisesti saatavilla alustalla sen jälkeen, kun käyttäjätilisi on suljettu tai muuten lopetettu, jolloin sinulla saattaa olla oikeus poistaa sisältösi pyynnöstä sovellettavien lakien mukaisesti.

(d)

Jos uskot, että mikä tahansa sisältö rikkoo näitä käyttöehtoja tai sovellettavia lakeja, mukaan lukien kaikki tekijänoikeuslait, sinun tulee ilmoittaa siitä Fat Burning Female -tiimille osoitteessa info@fatburningfemale.com.

PALVELUJEN SAATAVUUS, TURVALLISUUS

Fat Burning Female tekee työtä varmistaakseen, että alusta on käytettävissäsi. Alustan käyttö voi kuitenkin ajoittain häiriintyä tarvittavan huollon, teknisten ongelmien, verkon ja järjestelmän ylikuormituksen tai Fat Burning Female -valvonnan ulkopuolisten tapahtumien vuoksi. Fat Burning Female pyrkii kaupallisesti kohtuullisin keinoin estämään alustan seisokkeja, mutta ei ota vastuuta, jos alusta tai sen osa ei ole käytettävissä silloin tällöin.

Ymmärrät ja hyväksyt, että olet vastuussa riittävien menettelyjen ja tarkistuspisteiden toteuttamisesta, jotta voit täyttää virustentorjuntasuojaa ja tietojen syötteen ja lähdön tarkkuutta koskevat erityisvaatimukset, sekä ylläpitää alustan ulkopuolisia keinoja kadonneiden tietojen mahdollisen jälleenrakennuksen mahdollistamiseksi.

Tunnustat ja hyväksyt, että Fat Burning Female ei ole millään tavalla vastuussa mistään: (a) Internet-yhteys- tai mistään teknisistä ongelmista, järjestelmän virheistä tai tietoturvaloukkauksista; (b) laitteistosta, jolla käytät alustaa (mukaan lukien virukset ja haittaohjelmat sekä mikä tahansa sopimaton materiaali), ja liittyvien tietojen eheys ja asianmukainen tallennus, joka säilytetään laitteellasi; tai (c) maksuista, joita saatat joutua maksamaan Internet-yhteyden muodostamiseksi alustan käyttöä varten.

Sinun on ilmoitettava välittömästi Fat Burning Female -tiimille, jos huomaat jonkin alustan osasta toimivan väärin tai jos muuten huomaat olennaisia toimintahäiriöitä tai muita ongelmia, jotka vaikuttavat haitallisesti alustan käyttöön.

Käyttäjiä voidaan myös vaatia lataamaan ja asentamaan päivitykset Fat Burning Female -sovellukseen käyttöympäristön ja sen palveluiden käytön ylläpitämiseksi. Käyttäjän laiminlyönti voi johtaa siihen, että tietyt alustalla tarjotut palvelut eivät ole tilapäisesti käyttäjän käytettävissä, kunnes päivitys on ladattu ja asennettu.

IMMATERIAALIOIKEUDET, KÄYTTÖLISENSSI

Fat Burning Female -alustan omistus

Kaikki patentit, tavaramerkit, logot, kauppanimet, oikeudet verkkotunnuksiin, tekijänoikeudet, moraaliset oikeudet, mallioikeudet, tietokantaoikeudet, oikeudet julkistamattomiin tai luottamuksellisiin tietoihin (kuten osaaminen, liikesalaisuudet ja keksinnöt (riippumatta siitä, voidaanko niitä patentoida vai ei)) ja muut vastaavat immateriaalioikeudet (rekisteröidyt ja rekisteröimättömät)) ja sellaisten oikeuksien hakemukset, joita voi esiintyä kaikkialla maailmassa (eli ”Immateriaalioikeudet”) alustalla ja sen kautta ja sen kautta julkaistussa aineistossa (paitsi lähetetty sisältö) omistaa Fat Burning Female, sen lisenssinantajat ja muut tällaisen materiaalin toimittajat ja ovat sovellettavien lakien suojaamia. Et saa harjoittaa mitään toimintaa alustalla tai sen kautta, mukaan lukien lähetetyn sisällön lähettäminen tai käyttö, joka loukkaa tai muuten käyttää luvattomasti toisen osapuolen immateriaalioikeuksia.

Käyttäjän käyttöoikeus alustaan.

Sinulle ei myönnetä mitään oikeutta käyttää mitään Fat Burning Femalen immateriaalioikeuksia lukuun ottamatta näitä käyttöehtoja ja seuraavin ehdoin:

(a)

sinulle myönnetään rajoitettu, henkilökohtainen, ei-siirrettävä, ei-alilisensoitava ja peruutettavissa oleva alustan käyttöoikeus (tai sen osan tai sen sisällön) henkilökohtaiseen käyttöön, muttet saa kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, ladata, lähettää, muokata, välittää, jaella tai muuten käyttää foorumia (tai sen osaa tai sen sisältöä) millään tavalla muuhun kuin henkilökohtaiseen, julkiseen tai kaupalliseen käyttöön ilman Fat Burning Female -yhtiön etukäteen antamaa kirjallista lupaa

(b)

et saa poistaa tai muokata mitään tekijänoikeus-, tavaramerkki- tai muita omistusilmoituksia, jotka on sijoitettu mihin tahansa alustan osaan; ja

(c)

et saa käyttää mitään tiedonlouhintaa, robotteja tai vastaavia tiedonkeruu- tai lataustapoja.

Fat Burning Female pidättää oikeuden valvoa alustan käyttöäsi ja muuttaa tai peruuttaa lisenssisi tai käyttöoikeutesi milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Käyttöoikeutesi päättyy, kun käyttäjätilisi voimassaolo päättyy.

Lähetetty sisältö.

(a)

Lähettämällä tai muulla tavalla tarjoamalla sisältöä annat Fat Burning Female -yhtiölle ei-yksinomaisen, rojaltittoman, siirrettävän, alilisensoitavan, peruuttamattoman, ikuisen maailmanlaajuisen lisenssin ja oikeuden käyttää (mukaan lukien kaupallinen käyttö), levittää, kopioida, näyttää ja muutoin tarjoa tällaista sisältöä alustalla ja sen kautta (ja eri medioissa mihin tahansa tarkoitukseen) ja luovut (ja siinä määrin kuin et voi luopua sopimasta peruuttamattomasti) moraalisia oikeuksia, joihin sinulla voi olla oikeus missä tahansa maailmassa tällaisen sisällön suhteen.

(b)

Vakuutat ja takaat, että omistat ja hallitset kaikkia osallistuvan sisällön oikeuksia, ja sinulla on laillinen oikeus julkaista tai muuten tarjota tällaista sisältöä foorumilla ja sen kautta ja muuten toimittaa Fat Burning Femalelle tällaista sisältöä.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT JA SISÄLTÖ

Alustaa käyttäessäsi voit tarkastella kolmansien osapuolten tarjoamaa sisältöä, mukaan lukien linkit verkkosivuille ja näiden osapuolten palveluihin (”Kolmannen osapuolen sisältö”). Ellei nimenomaisesti toisin mainita, Fat Burning Female ei hallitse tai hyväksy mitään kolmannen osapuolen sisältöä eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sisällöstä, mukaan lukien materiaali, joka voi olla harhaanjohtavaa, epätäydellistä, virheellistä, loukkaavaa tai muuten valitettavaa lainkäyttöalueellasi.

Suhteet tai kirjeenvaihto tällaisten kolmansien osapuolten kanssa ovat yksinomaan sinun ja kolmannen osapuolen välillä. Fat Burning Female ei ole vastuussa minkäänlaisista menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tällaisista kaupoista, ja ymmärrät, että kolmannen osapuolen sisällön käyttö ja vuorovaikutus kolmansien osapuolten kanssa on omalla vastuullasi.

Jos käytät alustaa kolmannen osapuolen tarjoamien palvelujen tai ohjelmistojen kautta tai käyttämällä niitä ja hyväksyt, että Fat Burning Female ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tällaisten kolmannen osapuolen palvelujen tai ohjelmiston käytöstä.

VASTUUN RAJOITUKSET, VASTUUVAPAUSLAUSEKE, KORVAUS

Vastuun rajoitus

(a)

Mikään näissä käyttöehdoissa ei sulje pois tai rajoita Fat Burning Femalen vastuuta: (a) kuolemasta tai henkilövahingoista, jotka johtuvat Fat Burning Femalen tai sen assosioituneiden osapuolten huolimattomuudesta (määritelty alla olevan kohdan 7.1 (b) alla); b) petoksesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta; (c) kaikista muista asioista, joita ei voida sulkea pois tai rajoittaa sovellettavan lain mukaan; tai (d) raskauden jälkeisen ohjelman lisäyksen (tarvittaessa) lausekkeessa 7.3 ja 1 kohdan c alakohdassa säädetyistä korvauksista.

(b)

Edellä esitetyllä tavalla, sovellettavien lakien sallimissa rajoissa:

(i)

missään tapauksessa Fat Burning Female, sen tytäryhtiöt ja omistajat, jäsenet, johtajat, virkamiehet, työntekijät, asianajajat, edustajat, edustajat, toimittajat ja urakoitsijat (yhdessä ”assosioituneet osapuolet”) eivät ole vastuussa mistään:

(A)

välillisestä menetyksestä; tai

(B)

voiton, liiketoimintamahdollisuuksien, odotettujen säästöjen, tuottojen tai liikearvon menetyksestä,

kussakin tapauksessa, johtuuko sopimusrikkomuksesta, vahingonkorvauksesta (mukaan lukien huolimattomuus), lakisääteisen velvollisuuden rikkomisesta tai muuten, johtuen alustan luvallisesta tai luvattomasta käytöstä tai näiden käyttöehtojen johdosta tai niiden yhteydessä; ja

(ii)

Fat Burning Femalen ja assosioituneiden osapuolten yhteenlaskettu vastuu sopimuksessa, vahingonkorvauksessa tai muussa tapauksessa (mukaan lukien vastuu huolimattomasta teosta tai laiminlyönnistä) riippumatta siitä, johtuuko se näiden käyttöehtojen mukaisten velvoitteiden täyttämisestä tai liittyy niihin yhdestä tai useammasta tapahtumasta tai tapahtumasta rajoitetaan (a) Fat Burning Femalen tai assosioituneiden osapuolten sinulta saamien palkkioiden kokonaismäärä alustan käytön yhteydessä kahdentoista (12) kuukauden jaksolla ennen ensimmäistä tapahtumaa tai niihin liittyvien tapahtumien sarjaa, josta saatat tehdä vaatimuksen näiden käyttöehtojen mukaisesti, ja (b) 100,00 USD.

Vastuuvapauslausekkeet

(a)

Sovellettavien lakien sallimissa rajoissa alusta ja kaikki tuotteet, palvelut tai muut tuotteet, jotka Fat Burning Female tarjoaa tai tarjotaan sen puolesta, toimitetaan ”sellaisenaan” ja Fat Burning Female nimenomaisesti kieltäytyy, ja sinä luovut kaikista mahdollisista suorista tai epäsuorista takuista, mukaan lukien implisiittiset takuut myyntikelpoisuudesta, soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen, omistusoikeudesta tai loukkaamattomuudesta tai takuista, jotka johtuvat suorituksesta, kaupankäynnistä tai käytöstä kaupassa. Rajoittamatta edellä mainittua, Fat Burning Female ei edusta tai takaa, että alusta on tarkka, täydellinen, luotettava, ajankohtainen tai virheetön tai vapaa viruksista tai muista haitallisista komponenteista.

(b)

Alustan ominaisuudet, jotka edistävät fyysistä aktiivisuutta, ravintoa tai yleistä hyvinvointia, on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteelliseen neuvontaan tai palveluihin taikka diagnoosi- tai hoitotarkoituksiin. Ennen kuin harrastat liikuntaa tai teet muutoksia ruokavalioon tai elämäntyyliin, suosittelemme konsultoida terveydenhuollon ammattilaista. Älä koskaan unohda terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja sen vuoksi, että olet lukenut ohjeita alustalta. Fat Burning Female ei ole sovellettavien lakien sallimissa rajoissa vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat käyttöympäristön ominaisuuksista tai kyvyttömyydestä käyttää sitä.

Korvaus

Sovellettavien lakien sallimissa rajoissa suostut suojaamaan Fat Burning Femalea ja assosioituneita osapuolia välittömästi vahingonkorvausvaatimuksilta ja vaatimuksilta välittömästi kaikista vaatimuksista, oikeusjutuista, toimista, menettelyistä, tutkimuksista, vastuista, vahingoista, menetyksistä tai kuluista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajapalkkiot, jotka johtuvat millään tavalla suoraan tai epäsuorasti:

(a)

käytöstäsi tai käyttäytymisestäsi alustalla;

(b)

siitä, että rikot näitä käyttöehtoja tai muita käytäntöjä;

(c)

lähettämästäsi sisällöstä; tai

(d)

siitä, että rikot mitä tahansa sovellettavaa lakia tai muiden henkilöiden tai yhteisöjen oikeuksia.

Annat Fat Burning Femalelle ja assosioituneille osapuolille kaiken avun, jota Fat Burning Female ja assosioituneet osapuolet kohtuudella pyytävät tällaisen toiminnan tai menettelyn puolustamiseksi.

ALUSTAN MUUTOKSET JA PÄIVITYKSET, KÄYTTÖEHDOT

Fat Burning Female voi lopettaa tai muuttaa minkä tahansa toiminnon tai alustan osan milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Fat Burning Female voi myös tarkistaa ja päivittää näitä käyttöehtoja milloin tahansa oman harkintansa mukaan julkaisemalla päivitetyt käyttöehdot. Kaikki tällaiset käyttöehtojen muutokset tulevat voimaan heti, kun ne julkaistaan ja ne koskevat kaikkea alustan käyttöä (mukaan lukien tehdyt tilaukset) sen jälkeen. Alustan jatkuva käyttö tarkistettujen käyttöehtojen julkaisemisen jälkeen merkitsee hyväksymistä ja sitoutumista muutoksiin.

VALITUKSET, LAINSÄÄDÄNTÖ JA RIITOJEN RATKAISU

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai valituksia, ota yhteyttä Fat Burning Female -tiimiin seuraavalla sähköpostiosoitteella: info@fatburningfemale.com.

Näitä käyttöehtoja (mukaan lukien niiden olemassaoloon, voimassaoloon tai irtisanomiseen liittyvät riidat) ja kaikkia sopimukseen perustumattomia velvoitteita tai muita niistä johtuvia tai niihin liittyviä asioita säännellään New South Walesin lailla. New South Walesin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki näistä käyttöehdoista johtuvat tai niihin liittyvät erimielisyydet.

Jos olet kuluttaja sen maan lainsäädännön mukaisesti, jossa asut, saatat hyötyä tällaisten lakien pakollisista säännöksistä. Mikään näissä käyttöehdoissa, mukaan lukien tämä lauseke, ei vaikuta kuluttajan oikeuksiin vedota tällaisiin pakollisiin lain säännöksiin.

YLEISTÄ

Ylivoimainen este

”Ylivoimainen este” (Force majeure) tarkoittaa mitä tahansa tapahtumaa, jota Fat Burning Female ei voi kohtuudella valvoa, mukaan lukien tulva, poikkeukselliset sääolosuhteet tai maanjäristys tai muu Jumalan teko, tulipalo, sota, kapina, mellakka, työkiista, onnettomuus, hallituksen toiminta, pandemia, viestintä, sähkökatko tai laitteiden tai ohjelmistojen toimintahäiriö.

Jos tapahtuu ylivoimainen este, joka vaikuttaa Fat Burning Femalen kykyyn täyttää näiden käyttöehtojen mukaiset velvoitteensa, Fat Burning Female -tiimi ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ilmoittaakseen siitä sinulle ja Fat Burning Femalen näiden käyttöehtojen mukaiset velvollisuudet keskeytetään ja velvoitteidemme täyttämisen aikaa pidennetään ylivoimaisen esteen ajaksi.

Tietosuoja

Käytämme vain henkilökohtaisia tietojasi, joka on määritelty Fat Burning Femalen tietosuojakäytännössä (jota on ajoittain muutettu), joka on saatavana seuraavalla verkkosivulla: https://www.fatburningfemale.fi/rekisteri-ja-tietosuoja

Siirrot

Fat Burning Female voi siirtää näiden käyttöehtojen mukaiset oikeutensa ja velvollisuutensa toiselle taholle, mutta tämä ei vaikuta oikeuksiisi tai Fat Burning Femalen näiden käyttöehtojen mukaisiin velvoitteisiin. Et voi siirtää näiden käyttöehtojen mukaisia oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi toiselle henkilölle.

Voimassaolo

Jos minkä tahansa näiden käyttöehtojen säännön katsotaan olevan laiton, mitätön tai täytäntöönpanokelvoton, kyseisen määräyksen katsotaan erotetun muista säännöksistä, eikä se vaikuta niiden pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

Luopuminen

Mistään säännöstä luopuminen ei ole pätevä, ellei se ole kirjallinen ja osapuolten allekirjoittama. Mikään tämän oikeuden tai muutoksenhakukeinon täytäntöönpanon laiminlyönti ei merkitse luopumista oikeudesta panna täytäntöön kyseinen oikeus tai muutoksenhakukeino tulevaisuudessa tai muusta oikeudesta tai oikeussuojakeinosta.

Osapuolten suhde

Mikään käyttöehdoista: (a) ei ole tarkoitettu kumppanuuden, yhteisyrityksen, edustuston, konsultoinnin tai edunvalvonnan luomiseksi eikä (b) se tarkoita, että Fat Burning Female on sinulle velkaa.

Kolmannen osapuolen oikeudet

Henkilöllä, joka ei ole näiden käyttöehtojen osapuoli, ei ole oikeutta noudattaa sovellettavaa lakia tai muutoin panna täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen ehtoa.

TUOTTEIDEN LISÄYS

Nämä määräykset koskevat tilauksia, jotka teet alustalla. Jos et hyväksy näitä säännöksiä, et saa tehdä tilauksia.

Tilausten tekeminen 

Kelpoisuus

Tehdessään tilauksen alustalle vahvistat, että olet täysi-ikäinen maassasi tai sinulla on vanhemman tai huoltajan suostumus, sinulla on täysi valta, kyky ja valtuudet hyväksyä käyttöehdot eikä sinua ole aiemmin poistettu alustalta.

Fat Burning Femalen oikeus hylätä tilauksesi tai peruuttaa sopimus

Fat Burning Female nimenomaisesti pidättää oikeuden hylätä tilauksesi mistä tahansa syystä oman harkintansa mukaan. Jos tilauksesi on hylätty, sinua ei veloiteta tilauksesta. Fat Burning Female pidättää myös nimenomaisen oikeuden purkaa sopimus seuraavista syistä ilman, että se olisi vastuussa mistään muista vahingoista tai kuluista kuin sinulta saamasi summan takaisinmaksusta suhteessa purettuun sopimukseen:

(a)

et täytä tässä sopimuksessa määriteltyjä kelpoisuusvaatimuksiamme;

(b)

tilattuja tuotteita ei ole saatavana (myös silloin, kun niitä ei ole varastossa);

(c)

antamasi laskutus- tai toimitustiedot eivät ole oikein tai niitä ei voida vahvistaa;

(d)

sisäisten tarkastusten perusteella tilauksesi tunnistetaan epätavalliseksi tilaukseksi tai tilaukseksi, joka voi olla vilpillinen;

(e)

kyseisen tuotteen hinta, joka näytettiin alustalla, oli virheellinen; tai

(f)

on tapahtunut ylivoimainen este.

Tietojen tarkastus

Fat Burning Female voi tarkistaa joitain tilauksia, jotka teet alustalla, mukaan lukien toimitusosoitteen ja antamiesi maksutietojen tarkistaminen. Fat Burning Female voi myös suorittaa tarkastuksia turvallisuussyistä ja petosten tunnistamiseksi. Fat Burning Female pidättää oikeuden ottaa yhteyttä epäilevän toiminnan sattuessa pankkiin/maksupalvelujen tarjoajaan ja/tai lainvalvontaviranomaisiin tai muihin asianmukaisiin kolmansiin osapuoliin.

Ei ostoa jälleenmyyntiin

Alustalla saatavana olevat digitaaliset tuotteet on tarkoitettu yksinomaan suoraan myytäväksi loppukäyttäjille, ja siksi tällaisten digitaalisten tuotteiden ostaminen jälleenmyyntiä varten (eli ostaminen tarkoituksena myydä tuotteet edelleen muille kuluttajille, yrityksille tai kolmansille osapuolille) on ehdottomasti kielletty. Fat Burning Female pidättää oikeuden ryhtyä toimiin estääkseen digitaalisten tuotteiden jälleenmyynnin, mukaan lukien myynnin rajoittaminen sinulle ja kaikkien tekemiesi tilausten peruuttaminen.