Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö astui voimaan 7 syyskuuta 2020. 

Viimeisin päivitys 7.9.2020.

LUE TÄMÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ HUOLELLISESTI.

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi käyttäjänä (jäljempänä ”käyttäjä”, ”sinä” tai ”sinun”), ja otamme vastuumme henkilötietojesi turvallisuuden suhteen (määritelty alla) erittäin vakavasti. Kerromme selkeästi ja avoimesti keräämistämme henkilötiedoista ja siitä, mitä teemme näillä henkilötiedoilla.

Tässä tietosuoja-asiakirjassa (”Tietosuojakäytäntö”) kerrotaan:

minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme Fat Burning Female -sivustolla, Fat Burning Female -mobiilisovelluksessa (”Fat Burning Female -sovellus”), foorumissa, verkkokaupassa tai jollakin muulla tuotteellamme tai palvelullamme, jotka kaikki ovat osa Fat Burning Femalen alustaa (”Alusta”) ja kuinka keräämme ne;

miten säilytämme ja käytämme tietoja, myös tarjotaksemme sinulle tarkoitettuja mainosmateriaaleja ja mainoksia antamiesi henkilötietojen perusteella;

kenen kanssa voimme jakaa sen;

käytettävissä olevista valinnoista tietojen käytöstä;

toimenpiteistä, joita toteutamme tietojen turvallisuuden suojaamiseksi; ja

miten voit ottaa meihin yhteyttä tietosuojakäytäntöihimme liittyen.

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Kickstart Lifestyle Pty Ltd (ACN 627093869) ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä ”Fat Burning Female”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän”) on ”rekisterinpitäjä” (eli vastuussa oleva organisaatio), vastuussa kaikista henkilötiedoista, jotka kerätään ja käytetään asiakkaita tietosuojalakien, periaatteiden ja määräysten tarkoituksiin, jotka saattavat koskea sinua (mukaan lukien Euroopan yleinen tietosuoja-asetus (”GDPR”)) (eli ”Tietosuojalainsäädäntö”).

Mitä henkilötietoja keräämme (myös automaattisin keinoin)?

Voimme pyytää ja kerätä henkilötietojasi (joko suoraan alustan kautta tai kun kommunikoit kanssamme muulla tavalla tai epäsuorasti kolmansien osapuolten kumppaniemme tai palveluntarjoajiemme kautta) jotta voimme useilla tavoilla tarjota sinulle tuotteita tai pyytämäsi palvelut – katso alla olevasta osiosta 3 lisätietoja siitä, miten käytämme henkilötietojasi. Voimme myös kerätä sinulta tietoja automaattisesti, kun vierailet foorumillamme tai sivustoillamme – lisätietoja on evästekäytännössämme, joka on saatavana osoitteessa: www.fatburningfemale.fi/evasteet

”Henkilötiedoilla” tarkoitetaan sinua koskevassa tietosuojalaissa tarkoitettua merkitystä, ja se sisältää kaikki sinuun liittyvät tiedot tai mielipiteet, joiden avulla voimme tunnistaa sinut, kuten nimesi, puhelinnumerosi, sosiaalisen median nimi tai ”käyttäjänimi”, postiosoite, sähköpostiosoite, ostamiesi tuotteiden tai palveluiden tiedot, maksutiedot ja tiedot pääsystä verkkosivustollemme tai sovelluksimme.

Voimme erityisesti (joko suoraan tai epäsuorasti) kerätä seuraavia henkilötietoja:

Henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien kansalaisuutesi tai fyysinen tai henkinen terveytesi, pidetään sovellettavan tietosuojalain mukaan ”arkaluontoisina” henkilötietoina. Käsittelemme tällaisia tietoja vain, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi tai se on välttämätöntä (esimerkiksi jos pyydät erityisapua) tai muuten sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Lapset – sinun on oltava täysi-ikäinen omassa maassasi ja oltava vähintään 18-vuotias, tai sinulla on oltava vanhempasi tai huoltajasi suostumus. Yksilöt eivät saa kirjautua sisään alustalla vahvistamatta, että he ovat 18 vuotta tai vanhempia. Jos olet alle 18-vuotiaan lapsen vanhempi tai laillinen huoltaja, jonka uskot toimittaneen henkilötietoja Fat Burning Femalelle, ota meihin yhteyttä kohdassa 9 olevien tietojen mukaisesti, jos haluat käyttää mitä tahansa sovellettavista oikeuksista Tietosuojalain alla kohdan 6 mukaisesti.

etu- ja sukunimet, sähköpostiosoite ja syntymäaika (nämä ovat pakollisia tietoja, joita vaadimme avatessamme käyttäjätilin alustalla (”Käyttäjätili”));

muut tiedot, kuten asuinmaa ja sukupuoli, kotiosoite ja puhelinnumero;

lääketieteelliset olosuhteet tai vaatimukset ja ruokavalion mieltymykset sekä tiedot fyysisistä ominaisuuksistasi (esim. paino, pituus ja kehon mitat, kuten askeleen pituus ja vaatekoko siinä määrin kuin mitä päätät jakaa);

kuntoilutiedot, jotka olet toimittanut alustalla tai jotka on tuotettu käyttämällä Fat Burning Female -sovellusta (esim. aika, kesto, etäisyys, sijainti, kalorimäärät), mukaan lukien niiden laitteiden (esim. älykellot, sydänmonitorit) tuottamat aktiivisuustiedot, jotka lisäät Fat Burning Female -sovellukseen;

tiedot, jotka annat itsestäsi ja mahdolliset asetukset käyttäjätililläsi;

tiedot tuotteidesi ja palveluidesi ostoista meiltä tai ulkopuolisilta kumppaneiltamme, jotka saattavat tarjota tai mainostaa omia tuotteitaan tai palveluitaan alustan kautta;

tiedot alustan käytöstä;

viestintä kanssamme tai meille osoitettu kirjeillä, sähköpostilla, chat-palveluilla, puheluilla ja sosiaalisessa mediassa;

missä olet valinnut tiettyjä palveluita tai ominaisuuksia alustalla (esim. harjoittelujen aikatauluttaminen, kuntoilun jakaminen ystävien kanssa sosiaalisen median alustojen kautta), valokuvasi, ääni, yhteys- ja kalenteritiedot sekä sosiaalisen verkoston tiedot (mukaan lukien kirjautumistiedot ja kaikki tiedot julkisista viesteistäsi Fat Burning Femalesta tai yhteydenpidostasi kanssamme); ja

sijaintisi:

tietokoneen tai laitteen IP-osoitetta käytetään maantieteellisen sijaintisi määrittämiseen, jotta voimme muokata kokemustasi alustalla (esim. kieliasetukset); ja

kun päätät käyttää alustalla sijaintiin perustuvia ominaisuuksia (erityisesti Fat Burning Female -sovellus) ja ottaa sijaintipalvelujen asetukset käyttöön laitteellasi tai tietokoneellasi (esim. GPS ja/tai Bluetooth), jotta voimme seurata reaaliaikaista sijaintiasi aktiviteettiesi (esimerkiksi juoksureittisi) tallentamiseksi.

Miksi ja miten käytämme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Tarjoa käyttöympäristön ja pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden ominaisuudet: Käytämme antamiasi henkilötietoja alustan ja pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen, jotta voimme:

luoda ja määrittää käyttäjätilisi;

suorittaa kaikki tilaukset tuotteista, jotka laitat alustalle sekä kommunikoida kanssasi tilauksista ja käsitellä tietoja sisäisen kirjanpidon, laskutuksen ja tarkastuksen tarkoituksiin; ja

jos käytät alustaa kuntoilun seuraamiseen, keräämme ja tallennamme nämä tiedot, jotta voit tarkistaa ne alustalla ja seurata edistymistäsi. Voimme käyttää näitä tietoja myös laskeaksesi lisätietoja toiminnastasi, jotta ne voidaan toimittaa sinulle osana alustan toiminnallisuutta.

Tiedon jakaminen tuotteistamme ja palveluistamme sekä muihin myynninedistämistarkoituksiin: Suostumuksellasi tai sovellettavan tietosuojalain mukaan muuten sallimalla käytämme henkilötietojasi tietojen toimittamiseen, joiden mielestämme mielenkiinto on sinulle ennen, aikana ja kanssakäymisesi jälkeen, mukaan lukien markkinointiviestintä ja uutiset tuotteistamme, palveluistamme, tapahtumistamme ja muista kampanjoistamme. Voit kieltäytyä milloin tahansa, jos olet antanut suostumuksesi tällaiseen viestintään. Tarjotessaan sinulle räätälöityjä mainosmateriaaleja, Fat Burning Female voi käyttää alustan käytön aikana kerättyjä henkilökohtaisia tietoja, kuten määrittämiäsi käyttäjäasetuksia ja lähettämiäsi profiilitietoja, kaikkia alustan käytöstä syntyviä kuntoilutietoja ja kaikki meille ilmoittamasi sairaudet tai ruokavaliomieltymykset.

Asiakaspalveluviestintä: käytämme tietojasi ja hallinnoimme näin suhdettamme sinuun asiakkaana ja parannamme palveluitamme ja kokemustasi kanssamme (esim. vastaamme kysymyksiisi, kun otat meihin yhteyttä). Aika ajoin voimme myös tehdä asiakaskyselyjä arvioidaksemme tyytyväisyytemme alustamme sekä tarjoamiemme palveluiden ja tuotteiden käytöstä.

Hallinnolliset tai lakisääteiset tarkoitukset: Käytämme henkilötietojasi liiketoimintamme harjoittamiseen, mukaan lukien tilastolliseen ja markkinointianalyysiin, järjestelmätestaukseen ja teknisten ja palveluhäiriöiden diagnosointiin, alustamme ylläpitoon ja kehittämiseen tai riitojen tai vaatimuksen käsittelemiseen. Voimme myös suorittaa tietoanalyysin sinulta keräämiemme tietojen perusteella tilastollisiin tarkoituksiin ja markkinointianalyysejä varten – voimme esimerkiksi käyttää tietoja siitä, kuinka foorumimme käyttäjät etsivät ja löytävät tiettyjä harjoituksia ymmärtääkseen paremmin parhaita tapoja järjestää ja esitellä tarjoamaamme sisältöä.

Turvallisuus-, terveys-, hallinto-, rikostenehkäisy-/havaitsemis- ja lailliset tarkoitukset: Voimme käyttää henkilötietojasi tarkistaaksemme tietosi ja henkilöllisyytesi sekä suojellaksemme petoksia ja muita laittomia toimia vastaan, tunnistaaksemme ja estääksemme niitä. Voimme myös jakaa henkilötietojasi valtion viranomaisille tai lainvalvontaviranomaisille lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai sovellettavan tietosuojalain mukaan muuten vaadittaessa ja sen sallimalla tavalla.

Muut tarkoitukset: Voimme käyttää henkilötietojasi myös muilla tavoilla, ja silloin kun teemme niin, ilmoitamme siitä keräämisen yhteydessä ja hankimme suostumuksesi, ellei sovellettava tietosuojalainsäädäntö toisin salli.

Käsittelemme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on siihen oikeusperusta, joka riippuu syistä, joiden vuoksi olemme keränneet, ja meidän on käytettävä henkilötietojasi. Useimmissa tapauksissa meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme tehdä sopimuksia kanssasi käyttöehtojemme mukaisesti (kun tilauksia tehdään) ja täyttää tavarat tai palvelut sinulle alustalla (mukaan lukien alustan tilaukset). Käsittelemme henkilötietojasi edellä mainittuja tarkoituksia varten seuraavan lakiperustan mukaisesti:

jotta voimme noudattaa lakisääteistä velvoitetta;

jos se on oikeutettujen etujen mukaista tehdä se yrityksenä (esim. hallinnollisiin tarkoituksiin) ja parantaa alustamme toimivuutta;

kun olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön (esim. markkinointiin liittyviin tarkoituksiin); ja

jotta voimme suojata tärkeitä etujasi tai toisen henkilön etuja (esim. hätätilanteessa).

Kuinka suojaamme ja hallinnoimme henkilötietojasi (mukaan lukien kansainväliset siirrot ja säilytysajat)?

Salaus ja suojaus

Noudatamme henkilötietojesi varastoinnissa ja luovutuksessa tiukkoja turvallisuusmenettelyjä, jotka on suunniteltu suojaamaan niitä väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä, muokkaamiselta tai paljastamiselta ja vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta. Antamasi tiedot on suojattu SSL (Secure Socket Layer) -tekniikalla. SSL on alan standardimenetelmä henkilökohtaisten tietojen ja luottokorttitietojen salaamiseen, jotta ne voidaan siirtää turvallisesti Internetin kautta.

Henkilötietojesi kansainvälinen siirto

Fat Burning Female harjoittaa yritystoimintaa useilla lainkäyttöalueilla, joista osa ei sijaitse Euroopan Unionissa tai Euroopan Talousalueella (ETA). Fat Burning Femalen käyttäjiltä keräämät henkilötiedot säilytetään Australiassa, ja niitä voidaan jakaa myös kolmansien osapuolten tietojen vastaanottajille (esim. verkkokaupan ja logistiikan tarjoajille, kuten Woocommerce ja asiakastuen tarjoajille), jotka eivät sijaitse ETA-alueella tai Australiassa. Siksi henkilötiedot, jotka annat Fat Burning Femalelle, voidaan siirtää kansainvälisesti muihin maihin kuin maahan, jossa olet alun perin toimittanut tietojasi.

Vaikka ETA:n ulkopuolisissa maissa ei ole aina vahvoja tietosuojalakeja, ryhdymme toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla ja sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Vaadimme myös kaikkia kolmansien osapuolten tietojen vastaanottajia (mukaan lukien palveluntarjoajamme) käsittelemään tietosi turvallisella tavalla ja GDPR:n ja muun sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Emme säilytä tietojasi kauemmin kuin on tarpeen niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten niitä käsitellään. Asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, tarkoitukset, joita varten käsittelemme niitä, ja sitä, voimmeko saavuttaa nämä tarkoitukset muilla tavoin.

Harkitsemme myös ajanjaksoja, joina saatamme joutua säilyttämään henkilötietoja laillisten velvoitteidemme täyttämiseksi tai valitusten ja kyselyjen käsittelemiseksi sekä laillisten oikeuksiemme suojaamiseksi vaatimuksen esittämisen yhteydessä.

Yleensä tämä tarkoittaa, että säilytämme henkilökohtaisia tietojasi todennäköisesti niin kauan kuin käyttäjätilisi on auki. Käyttäjätilisi sulkemisen jälkeen voimme silti säilyttää rajoitetun osan henkilötiedoistasi, jotta voimme ylläpitää jatkuvaa suhdetta sinuun, jos ja kun olemme jälleen yhteydessä sinuun, ja noudattaa sisäisiä prosessejamme ja kaikkia oikeudellisia velvoitteita.

Kun emme enää tarvitse henkilötietojasi, poistamme tai tuhomme ne turvallisesti. Harkitsemme myös, voimmeko minimoida käyttämämme henkilötiedot ajan myötä ja miten voimme anonymisoida henkilötietosi siten, että niitä ei voida enää yhdistää sinuun tai tunnistaa sinua, jolloin voimme käyttää kyseisiä tietoja ilman lisäilmoitusta sinulle.

Kenen kanssa jaamme henkilötietosi?

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraaville henkilöille tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin:

muut yritykset ja jäsenet Fat Burning Female -ryhmässä;

luotetut kolmannen osapuolen kumppanimme, jotka voivat tarjota tuotteita ja palveluita foorumillamme tai sen kautta. Jos päätät ostaa tuotteita tai palveluja, joita kolmannet osapuolet tarjoavat alustallamme, saatat olla sekä Fat Burning Femalen että näiden kolmansien osapuolten asiakas, ja me yhteistyökumppaneinemme voimme kerätä ja jakaa tietoja sinusta, kuten yhteystietosi ja laskutustietosi. Emme ole vastuussa siitä, miten kolmannet osapuolet käyttävät henkilötietojasi, jos tällainen käyttö on sallittua heidän omiin tarkoituksiinsa. Sinun tulisi tutustua heidän tietosuojakäytäntöihinsä saadaksesi lisätietoja;

kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat eri olosuhteissa, mukaan lukien:

Katso näiden kolmansien osapuolten sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytännöt saadaksesi lisätietoja näistä käytännöistä.

pystyt käyttämään kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluja alustamme kautta tai ennen kuin tulet alustallemme;

yhdistät käyttäjätilisi sosiaalisen median tiliisi, jolloin saamme sosiaalisen median alustalta henkilökohtaiset tiedot, jotka valitset jakamasi sosiaalisen median tilisi asetusten perusteella. Käytämme näitä tietoja parantaaksemme alustamme käyttökokemusta; ja

käytämme sosiaalisen median laajennuksia sivustoillamme ja palveluissamme (esim. ”jaa” tai ”tykkää” -painikkeet), ja näiden laajennusten käyttö voi johtaa tiettyjen tietojesi paljastamiseen kyseiselle sosiaalisen median alustalle ja mahdollisesti esittelyyn sosiaalisen median profiilissasi jaettavaksi muiden verkostojesi kanssa – jaamme kuitenkin henkilötietosi näiden sosiaalisen median alustojen kanssa vain, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi siihen.

muut yritykset, urakoitsijat tai edustajat, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle palveluja, mukaan lukien verkkokauppasivustomme, jonka avulla voimme myydä ja toimittaa tuotteitamme ja palveluitamme sinulle (mahdollisesti myös Woocommerce), oikeudelliset palvelut, perintä, hallintopalvelut, asiakaspalvelut ja tietotekniikkatuki;

vain, jos olet antanut suostumuksen, muut yritykset, alihankkijat tai edustajat markkinointitoimintamme yhteydessä tai markkinointialustan tarjoajat.

luotto- ja maksukorttiyhtiöt, jotka helpottavat maksujasi meille, ja petostentorjuntaan, jotka saattavat tarvita tietoja maksutavastasi maksun käsittelemiseksi tai maksutapahtuman turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin voivat kuulua kolmannen osapuolen maksupalvelujen tarjoajat, mukaan lukien sivustot www.stripe.com, www.paypal.com, www.google.com tai www.apple.com. Ennen kuin annat henkilötietosi, suosittelemme, että tutustut tällaisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöön; ja

valtion viranomaiset, lainvalvontaviranomaiset ja sääntelyviranomaiset, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä vaatimuksiamme tai jos sovellettava tietosuojalainsäädäntö niin määrää; ja

lailliset ja muut ammattimaiset neuvonantajamme, jotta voimme valvoa laillisia oikeuksiamme suhteessa kanssamme tehtyyn sopimukseen.

Voimme myös siirtää henkilötietojasi potentiaalisille ostajille, jos myymme tai luovutamme osan liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme (mukaan lukien uudelleenjärjestely tai lopettaminen/selvitystila) tiukkojen julkistamisrajoitusten rajoissa ja yksinomaan jotta ostaja voi päättää, haluaako hän jatkaa tai jos tällainen päätös tehdään, saattaa se päätökseen.

Oikeutesi ja valintasi

Tietyissä olosuhteissa sovellettavan tietosuojalain mukaan sinä voit:

Pyytää tietoja siitä, onko meillä henkilötietojasi, ja jos on, mitä nämä tiedot ovat ja miksi säilytämme/käytämme niitä;

Pyytää pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä ”datapääsypyyntö”). Tämän avulla voit saada kopion henkilökohtaisista tiedoistamme, joita meillä sinusta on, ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti.

Pyytää henkilötietojesi oikaisemista. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden korjata kaikki puutteelliset tai virheelliset tiedot, joita meillä sinusta on.

Pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämän avulla voit pyytää meitä poistamaan henkilötietoja, jos ei ole mitään hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos olet käyttänyt oikeutesi vastustaa käsittelyä;

Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos se perustuu oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja jos tilanteessasi on jotain, joka saa sinut vastustamaan käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, jos käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin;

Vastustaa automatisoitua päätöksentekoa, mukaan lukien profilointia, joka ei ole minkään automatisoidun päätöksenteon kohteena käyttämällä henkilökohtaisia tietojasi tai profiloimalla sinua;

Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämän avulla voit pyytää meitä keskeyttämään sinua koskevien henkilötietojen käsittelyn, esimerkiksi jos haluat meidän vahvistavan niiden paikkansapitävyyden tai syyn niiden käsittelyyn;

Pyytää henkilötietojesi siirtämistä sähköisessä ja jäsennellyssä muodossa sinulle tai toiselle osapuolelle (tunnetaan yleisesti nimellä ”oikeus tiedonsiirtoon”). Tämän avulla voit ottaa meiltä tietosi elektronisesti käyttökelpoisessa muodossa ja siirtää tietosi toiselle osapuolelle elektronisesti käytettävässä muodossa; ja

Peruuttaa suostumus. Rajoitetuissa olosuhteissa, jos olet saattanut antaa suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen, käsittelyyn ja siirtämiseen tiettyä tarkoitusta varten, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi kyseistä käsittelyä varten milloin tahansa. Kun olemme saaneet ilmoituksen siitä, että olet peruuttanut suostumuksesi, emme enää käsittele tietojasi tarkoitukseen tai tarkoituksiin, joihin olet alun perin sopinut, ellei meillä ole muuta asianmukaista ja laillista perustaa siihen.

Jos haluat käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi (mukaan lukien yllä mainitut oikeudet), ota yhteyttä Fat Burning Female -tiimiin kohdassa “miten ottaa meihin yhteyttä?” olevien ohjeiden mukaisesti.

Vaikka yleensä ei vaadita maksua henkilötietojesi käyttämisestä tai muiden lakisääteisten oikeuksien käyttämisestä, voimme veloittaa kohtuullisen maksun, jos käyttöoikeuspyyntösi on selvästi täysin perusteeton tai kohtuuton tai kieltäytyä noudattamasta sitä, jos sovellettava tietosuojalainsäädäntö sen sallii.

Sinulla on myös tiettyjä vaihtoehtoja evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käyttöön sivustollamme, mukaan lukien kiinnostuksen kohteisiin perustuva verkkomainonta, kuten evästekäytännössämme www.fatburningfemale.fi/evasteet on määritelty.

Saatamme joutua pyytämään sinulta tarkkoja tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa sinun oikeutesi käyttää tietoja (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimi sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei paljasteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä, ja sillä estetään henkilötietojesi luvaton muuttaminen.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä elimelle, joka säätelee tietosuojaa maassa tai osavaltiossa/provinssissa, jossa asut.

Oikeutesi ja valintasi

Alustamme saattaa tarjota linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä verkkosivustot voivat toimia meistä riippumattomasti. Jos vierailet millä tahansa alustallemme linkitetyllä verkkosivustolla, olet kyseisen verkkosivuston oman tietosuojakäytännön alainen. Linkitetyillä verkkosivustoilla voi olla omat tietosuojailmoitukset tai käytännöt, jotka sinun pitäisi lukea tarkasti. Siltä osin kuin linkitetyt verkkosivustot eivät ole meidän omistuksessa tai hallinnassa, emme ole vastuussa niiden sisällöstä, verkkosivustojen käytöstä tai verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä.

Tämän tietosuojakäytännön päivitykset

Fat Burning Female voi tarkistaa ja päivittää tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa oman harkintansa mukaan julkaisemalla päivitetyn tietosuojakäytännön alustalle. Kaikki tällaiset tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan heti, kun ne lähetetään alustalle, ja ne koskevat kaikkea alustan käyttöä sen jälkeen.

Miten ottaa meihin yhteyttä?

Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja tästä asiakirjasta ja tietosuojakäytännöistämme. Jos saamme sinulta valituksen siitä, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, tutkimme ja päätämme, mitä toimia meidän tulisi tehdä valituksen ratkaisemiseksi. Otamme sinuun yhteyttä kohtuullisen ajan kuluessa ja saatamme pyytää lisätietoja, jotka auttavat meitä tutkimuksessamme. Pyrimme ratkaisemaan kaikki valitukset kohtuullisessa ajassa.

Jos haluat antaa palautetta tai jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tai haluat käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi, ota yhteyttä Fat Burning Female -tiimiin lähettämällä viesti osoitteeseen: info@fatburningfemale.com.