🎉Fat Burning Female 2.0 tutustumistarjous voimassa: 🎉

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Maksimaaliseen rasvanpolttoon tähtäävä tehovalmennus - Nyt entistä parempana 🔥

Fat Burning Female on yli 4000 naisen rakastama valmennusmenetelmä tehokkaaseen ja terveyttä tukevaan painonpudotukseen. Valmennus perustuu proteiinipainotteiseen ketogeeniseen ruokavalioon ja erilaisiin aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa parantaviin strategioihin.

Täysin uusittu 2.0 versio, jossa uudet ohjeistukset ja täysin uusittu ateriasuunnitelma alkaa 29.5 yhteislähdöllä

LIITY MUKAAN TÄSTÄ

Valmennus alkaa yhteislähdöllä 29.5

Haluatko sinä samanlaisen huippufiiliksen? Liity alta mukaan seuraavaan valmennuslähtöön 👇

Tutustumistarjous

Nyt vain 64€ (ovh: 99€)

Alkaa yhteislähtönä 29.5

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Valmennusmateriaali - Selkeät ja suoraviivaiset ohjeet tulosten maksimoimiseksi

  •  Uusi FBF-ateriasuunnitelma - Rasvanpolttoa ja hyvinvointia helposti herkutellen FBF-ruokavaliolla

  •  Viikottaista livevalmennusta - Hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ohjaa sinut onnistumaan

  •  Oma tsemppiryhmä - Yhdessä olemme enemmän. Saat korvaamattoman tärkeää tukea ja vastauksia matkasi varrella

  •  Uutuus: Circadian fasting-protokolla - Optimoi rasvanpolttosi ajoittamalla ruokailut oikein vuorokausirytmisi kanssa

  •  Uutuus: Leptiini-reset - Tasapainoita tärkeä hormonitoimintasi, laihdu ja korjaa aineenvaihduntasi 

  • Uutuus: Nesteytys-protokolla - Solujen sisäinen nesteytys ja energiantuotanto tutuksi ja toimivaksi.

  •  Bonus: Vuorokausibiologia kuntoon - Polta rasvaa tehokkaammin, nuku paremmin ja optimoi terveytesi luomalla tärkeitä ja helppoja rutiineja arkeen

LIITY MUKAAN TÄSTÄ

Terveyttä tukeva rasvanpoltto alkaa tästä 

Oletko kyllästynyt ikuiseen laihduttamiseen, väsyneeseen fiilikseen tai painon junnaamiseen paikoillaan? Niin olin minäkin.

Fat Burning Female on 4 viikkoa kestävä intensiiviseen rasvanpolttoon tähtäävä tehovalmennus. Se on yhdistelmä parhaiksi todettuja strategioita tehostaa kehon kykyä polttaa rasvaa energiaksi ja saada aikaan uskomattomia tuloksia muillakin hyvinvoinnin alueilla.

FBF ruokavalio on sinulle jos haluat: 🙋‍♀️

Ongelma 🙅‍♀️

Painonpudotus on vaikeaa ja vaatii itsekuria, jota ei tunnu löytyvän ja jojo-laihdutetaan kerta toisensa jälkeen, koskaan pääsemättä maaliin.

Nykyään useat naiset kamppailevat pysyvän painonpudotuksen ja hyvinvointihaasteiden kanssa ja saattavat kokea olevansa jumissa tietyssä vaiheessa, josta on vaikea päästä eteenpäin. Yleisiä hyvinvointihaasteita ovat esimerkiksi painonhallinta, stressi, unen laatu ja unen puute, huono ruokavalio, elinvoiman ja energian puute, vähäinen liikunta ja fyysinen passiivisuus. Monet taistelevat erilaisten aineenvaihdunta-ja hormoniongelmien kanssa ja vieläpä usein tietämättään. Sinua ei siis vaivaa itsekurin puute tai selkärangattomuus, vaan biologiasi ei kunnossa ja siksi, et pysty tekemään kestäviä valintoja ja päätöksiä. Yleisesti sinua kehoitetaan vain vähentämään syömisiä ja liikkumaan enemmän, joka on umpisurkea neuvo, kun aineenvaihdunta ja hormonitoiminta on jo valmiiksi jumissa. 

Ratkaisu 💁‍♀️

Tee itsestäsi Fat Burning Female ja nauti elämästäsi hyvinvoivana ja terveenä, nyt ja tulevaisuudessa. 

Me Fat Burning Femalet emme laske kaloreita tai seuraa makroja. Me kuuntelemme kehoamme ja annamme sille sitä, mitä se tarvitsee. Opimme tunnistamaan oikean näläntunteen. Syömme vain, kun olemme nälkäisiä ja sen verran ruokaa, jotta saavutamme kylläisyyden emmekä missään tilanteessa näe nälkää ja kärvistele. Olen valinnut meille syötäväksi vain ja ainoastaan maukkaimpia ja ravinnerikkaimpia hyvinvointia tukevia ruokia, joita maailmasta löytyy. Meillä on käytössä työkalu, jonka avulla voimme saavuttaa kestäviä tuloksia, kun ymmärrämme mitä kokonaisvaltainen hyvinvointi on ja mitä sen  Kun optimoimme elämäntapamme tukemaan painonpudotusta OIKEIN, saamme tuloksia joita on helppo ylläpitää ja saamme nauttia elämästä terveinä ja elinvoimaisina

Kuinka Fat Burning Female 2.0 toimii?

VINKKI: SYÖT RIITTÄVÄSTI HERKULLISTA RUOKAA JOKA TEHOSTAA RASVAN PALAMISTA JA LISÄÄ ENERGIAA ELÄMÄÄSI

Ei kalorien laskemista tai makrojen seurantaa 💆‍♀️

Voit unohtaa kalorien tarkkailun tai makrojen vahtimisen. Nyt on aika palauttaa takaisin tuntemus oman kehon nälkä-ja kylläisyys signaaleihin syömällä riittävästi. Saat vapauden vihdoin palauttaa luottamuksen ja kunnioituksen oman kehosi viesteihin ja ohjelmoit proteiinirikkaan ruokavalion ja aterioiden oikean ajoittamisen  ansiosta kehosi tehostettuun rasvanpolton tilaan. 

Ei enää pähkäilyjä syömisestä 🍲

Nyt sinun ei enää tarvitse pohtia mitä syödä, kun saat kaiken valmiiksi mietittynä. Valmennuksessa saat ateriasuunnitelman neljäksi viikoksi ostoslistoineen. Useiden elämäntapamuutos kaatuu selityksiin kiireestä ja stressistä, joten FBF antaa sinulle toimivan ratkaisun, jotta voit täysillä keskittyä omaan hyvinvointiisi. 

Hyvän olon yhteisö auttaa onnistumaan 🫶

Yksi painonpudotuksen ja hyvinvoinnin kulmakivistä pysyvään onnistumiseen on oma tsemppiyhteisö, jossa pääset jakamaan kokemuksia, kysymään ja inspiroitumaan muiden jäsenten kanssa. Fat Burning Female 2.0 käydään omassa suljetussa yhteisössä.

Strategiat painonhallintaan joka huomioi naisen kehon hormonitoiminnan vaatimukset 💅

FBF jäsenenä saat ja opit strategioita pitämään omasta upeasta kehostasi huolta, samalla tukien ja kunnioittaen sen optimaalisen toiminnan vaatimuksia. Naiset eivät ole pieniä miehiä, eikä miehille suunnattu ohjeistus päde suoraan naisille. Siksi FBF on niin tehokas ja palauttaa hyvinvoinnin avaimet juuri sinun käsiisi.

ALOITA VALMENNUS

Minkälaisia tuloksia voin valmennuksella odottaa? 🤷‍♀️

Katso mitä lukuisat valmennuksissamme mukana olleet henkilöt ovat saavuttaneet avullamme

 

Katso lisää kokemuksia >

Moikka! Olen hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö

Ylipainosi ei ole sinun vikasi. Olet vain tehnyt asiat toistuvasti tietämättäsi väärin ja kuvitellut, että sinun pitäisi syödä vähemmän, liikkua enemmän tai olla ketoosissa katkeamatta.

FBF- menetelmän avulla autamme sinua vihdoin onnistumaan painonpudotustavoitteissasi, ilman rääkkiä, kärsimystä ja nälkää. FBF -menetelmä auttaa lähtökohdistasi riippumatta saamaan nopeasti tuloksia, samalla hyvästä ruoasta nauttien, ilman syyllisyyttä ja häpeää.

FBF menetelmän kulmakiviin kuuluu omien syömistottumuksien muuttaminen, riittävä proteiinin syöminen, erityisesti naisille suunniteltu pätkäpaasto strategia, nälän ja kylläisyyden tunteen löytyminen ja näihin toimintoihin liittyvien hormonien optimointi. Saat kestäviä tuloksia, kun ymmärrät oman kehosi toimintaa ja tarpeita sekä opit syömään ja muutamaan elämäntapojasi sitä tukevaksi.

Suurena intohimonani on auttaa naisia tervehtymään ja voimaan paremmin kuin koskaan aiemmin! Olen luonut Fat Burning Female -menetelmän tekemään painonpudotus-ja hyvinvointitavoitteiden saavuttamisesta kivaa herkullista ja motivoivaa. Tuhannet naiset vannovat FBF-menetelmän tehokkuuteen. Tule nyt kanssani kokemaan kuinka helppoa rasvanpoltto on, kun sen oikein oivaltaa!

FBF -menetelmän tehokkuus perustuu ruokavalioon, joka koostuu riittävästä proteiinin ja ravinteiden saannista. Hiilihydraatteja rajoittamalla ohjelmoimme aineenvaihduntaamme uudelleen, polttamaan rasvavarastoja energiaksi pelkän glukoosienergian sijaan. Näin saamme nopeaa, laadukasta ja terveyttä tukevaa painonpudotusta aikaiseksi. Samalla muutamme muita elintapojamme terveyttämme tukevaksi, kun optimoimme vuorokausirytmiämme edistyksellisten strategioiden avulla. 

Fat Burning Femalessa tulokset tehdään syömällä, joten voit lopettaa ajatukset kituuttamisesta, kärvistelystä tai rääkistä rasvanpolton aikaansaamiseksi.

ALOITA

"Valmennus on ollut iso apu tilanteeseeni"

Olo on huimasti kevyempi ja parempi. Kaikki pöhötys ja turvotus on poissa. Valmennuksen avulla opin täyttämään nälkääni oikein ja muuttamaan omia uskomuksiani ruuan suhteen.

 -ANNIKA HEPO-OJA

Nyt jos koskaan! 👍

Tulokset alkavat tekemällä. Nämä henkilöt tekivät päätöksen paremmasta, oletko sinä valmis tekemään elämäsi tärkeimmän päätöksen?

 

Katso lisää kokemuksia >

Tapaa FBF-valmentajasi

Valmentajat pitävät viikottain haasteen aikana livevalmennuksen ja auttavat ja tukevat jatkuvasti yhteisössä

HYVINVOINTIVALMENTAJA

Anni Sirviö

“Oletko väsynyt jatkuvaan painon jojoiluun, väsymykseen ja huonoon fiilikseen? Niin olin minäkin!”

Anni Sirviö on palkittu ja sertifioitu hyvinvointivalmentaja ja bestseller-ravintokirjailija, jonka missiona on auttaa naisia löytämään pysyvät tulokset painonpudotuksessa ja voimaantumaan terveellisillä elämäntavoilla. Hän on itse kamppaillut ylipainon ja suolistovaivojen kanssa, mutta paransi itsensä ruokavalion avulla ja auttanut tuhansia naisia Fat Burning Female-menetelmiensä avulla. Anni on inspiraation lähde, joka osoittaa, että oikeilla työkaluilla ja asenteella mikään ei ole mahdotonta..

PERSONAL TRAINER

Fredu Sirviö

"Elä rohkeasti ja ole paras versio itsestäsi!"

Fredu Sirviö on hyvinvointivaikuttaja, joka on tunnettu intohimostaan terveyttä ja hyvinvointia kohtaan. Hänen missiona on inspiroida ja motivoida ihmisiä tekemään kestäviä elämäntapamuutoksia ja saavuttamaan huippusuorituksia niin fyysisessä kuin henkisessäkin mielessä. Fredu on itse kokenut henkilökohtaisesti, miten pienet muutokset elämäntavoissa voivat johtaa merkittäviin tuloksiin. Hän on taitava valmentaja, joka auttaa ihmisiä löytämään sisäisen motivaationsa ja saavuttamaan tavoitteensa. Fredu on todellinen esimerkki siitä, miten hyvinvoinnista voi tulla elämäntapa, joka tuo iloa ja merkitystä jokaiseen päivään.

"Olen pudottanut Annin ja Fredun ohjeilla puolessa vuodessa 25kg"

- Anniina Lucenius

"Muutokseni on niin huikea etten meinaa itsekään uskoa!"

- Reetta Kulmala

"Tämä valmennus on ollut elämäni paras investointi"

- Susanna Lavila

Tapaa FBF-valmentajasi

Valmentajat pitävät viikottain haasteen aikana livevalmennuksen ja auttavat ja tukevat jatkuvasti yhteisössä

HYVINVOINTIVALMENTAJA

Anni Sirviö

“Oletko väsynyt jatkuvaan painon jojoiluun, väsymykseen ja huonoon fiilikseen? Niin olin minäkin!”

Anni Sirviö on palkittu ja sertifioitu hyvinvointivalmentaja ja bestseller-ravintokirjailija, jonka missiona on auttaa naisia löytämään pysyvät tulokset painonpudotuksessa ja voimaantumaan terveellisillä elämäntavoilla. Hän on itse kamppaillut ylipainon ja suolistovaivojen kanssa, mutta paransi itsensä ruokavalion avulla ja auttanut tuhansia naisia Fat Burning Female-menetelmiensä avulla. Anni on inspiraation lähde, joka osoittaa, että oikeilla työkaluilla ja asenteella mikään ei ole mahdotonta..

PERSONAL TRAINER

Fredu Sirviö

"Elä rohkeasti ja ole paras versio itsestäsi!"

Fredu Sirviö on hyvinvointivaikuttaja, joka on tunnettu intohimostaan terveyttä ja hyvinvointia kohtaan. Hänen missiona on inspiroida ja motivoida ihmisiä tekemään kestäviä elämäntapamuutoksia ja saavuttamaan huippusuorituksia niin fyysisessä kuin henkisessäkin mielessä. Fredu on itse kokenut henkilökohtaisesti, miten pienet muutokset elämäntavoissa voivat johtaa merkittäviin tuloksiin. Hän on taitava valmentaja, joka auttaa ihmisiä löytämään sisäisen motivaationsa ja saavuttamaan tavoitteensa. Fredu on todellinen esimerkki siitä, miten hyvinvoinnista voi tulla elämäntapa, joka tuo iloa ja merkitystä jokaiseen päivään.

"Olen pudottanut Annin ja Fredun ohjeilla puolessa vuodessa 25kg"

- Anniina Lucenius

"Muutokseni on niin huikea etten meinaa itsekään uskoa!"

- Reetta Kulmala

"Tämä valmennus on ollut elämäni paras investointi"

- Susanna Lavila

Kuinka Fat Burning Female 2.0 auttaa pudottamaan painoa - ja pitämään sen poissa

FBF -menetelmä perustuu ruokavalioon, joka koostuu riittävästä rasvaisen proteiinin saannista. Kun noudatamme FBF menetelmän strategioita ohjelmoimme aineenvaihduntaamme uudelleen polttamaan rasvavarastoja energiaksi ja tehostamme onnistuneeseen painonpudotukseen liittyvien hormonien toimintaa. Näin saamme nopeaa ja terveyttä tukevaa painonpudotusta aikaiseksi ja lisäämme elinvoimaa ja terveyttä, joka on korvaamattoman arvokasta nyt ja tulevaisuudessa

Fat Burning Female-aamurutiinit

☀️ Aamun valo-altistus tasapainottaa hormonitoimintaasi ja antaa liikakiloille kyytiä - Uskomatonta mutta totta! 

Perinteiset aamurutiinit

Fat Burning Female päivärutiinit

Perinteiset päivärutiinit

Fat Burning Female iltarutiinit

Perinteiset iltarutiinit

Kaikki on tehty sinulle valmiiksi! 🤩

Kukaan muu, kuin sinä ei voi muuttaa kehosi koostumustam terveyttä ja elinvoimaa. Lakkaa hakkaamasta päätä seinään tekemällä samoja virheitä uudelleen ja uudelleen toivoen, että ne vihdoin alkaisivat kohdallasi toimimaan. Sinun ei tarvitse enää mennä samaa kehää ympäri uudestaan ja uudestaan. FBF-valmennuksessa kaikki on mietitty sinulle valmiiksi ja voit vain seurata ohjeita helposti ja saada tuloksia, joista olet aina haaveillut. 

FBF ruokavalio ja ateriasuunnitelma

FBF-valmennuksessa saat supertehokkaan FBF -ateriasuunnitelman, joka takaa sinulle nopeita tuloksia. FBF -ruokavalion avulla saavutat tavoitteesi nopeammin ja helpommin. Reseptit ovat helppoja, perus raaka-aineista koostuvia maukkaita ruokia jotka maistuvat koko perheelle.

FBF ruokavalio pohjautuu proteiinipitoisempaan ketogeeniseen ruokavalioon ja siihen kuuluu uniikki näkemys strategisista hiilihydraateista tukemaan maksimaalista rasvanpolttoa, aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa. Se tekee elämäntavasta helppoa kuin "heinänteko" ja lisää elinvoimaasi ja terveyttäsi nyt ja tulevaisuudessa. Tämän arvokkaampaa ei ole mikään, olit sitten minkä ikäinen tahansa. 

Selkeät ja helpot ohjeet

FBF-valmennuksessa sinulla on käytössäsi selkeät ja helposti ymmärrettävät ohjeet, videomoduuleiden muodossa. voit myös kuunnella materiaaleja, ollessasi lenkillä tai vaikka auton ratissa. 

Valmennusmateriaaleista löydät kaiken valmiiksi mietittynä ja toteutettuna. Tulostettavat ostoslistat, reseptit ja ateriasuunnitelmat, listauksia ja taulukoita helpottamaan arkeasi ja tekemään muutoksesta helppoa. 

Tämä valmennus ei ole monimutkainen tai vaadi ihme aineksia. Tämä on elämäntapa-valmennus jossa luot hyvinvointia tukevia rutiineja jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen. 

Työkaluja ja strategioita erityisesti naisille

FBF antaa sinulle avaimet hyvinvoinnin optimoimiseen ja saat avattua lukkoja joiden kanssa olet saattanut kamppailla jo vuosikymmeniä.

Kun ymmärrät kehosi tarpeet ja asiat jotka joko helpottavat tai vaikeuttavat painon pudotusta, saat nopeasti tuloksia helppojen strategioiden avulla. 

Päästät irti rajoittenoisuudesta, itsesi sättimisestä, huonosta itsetunnosta, kun opit huolehtimaan ihanasta kehostasi oikein syömällä riittävästi, optimoimalla aineenvaihduntaasi ja tukemaan painonpudotustasi ymmärtämällä hormonitoimintaasi ja siihen vaikuttavia seikkoja. 

Valmennusmateriaaleista löydät kaiken valmiiksi mietittynä ja toteutettuna. 

ALOITA VALMENNUS

Usein kysyttyjä kysymyksiä 🤔

Tästä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin Fat Burning Female -menetelmästä. Jos sinulla on lisää kysyttävää olethan yhteydessä [email protected]

OSTA VALMENNUS